Χανιά | Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αφιερωμένες στη συνοικία της Νέας Χώρας

χανιά-συνεχίζονται-οι-εκδηλώσεις-αφι-166446

neaxoraΈως και τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014 θα διαρκέσουν οι καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται τα τελευταία 19 χρόνια στη συνοικία της Νέας Χώρας και οι οποίες κορυφώνονται με τη «Γιορτή Σαρδέλας».

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την παρουσίαση της έκδοσης “Η αλίβρεκτος Νέα Χώρα” που έγινε την Τετάρτη, ενώ θα συνεχιστούν με τον μαραθώνιο αγώνα κολύμβησης “Λαζαρέτα 2014” την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 στις 11.00, στην παραλία της Νέας Χώρας και θα κορυφωθούν με την «Γιορτή Σαρδέλας – Πυροφάνεια 2014» τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για εκδηλώσεις αντάμωσης κατοίκων και επισκεπτών, οι οποίες έχουν καθιερωθεί πλέον ως θεσμός για τα Χανιά και τη Νέα Χώρα και έχουν ως στόχο να αναδείξουν τη συνοικία, την ιστορία, τον πολιτισμό και την οργανωμένη παραλία της.

Δηλώσεις συμμετοχής για τον μαραθώνιο αγώνα κολύμβησης υποβάλλονται στο Γραφείο Αθλητισμού, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού από τις 09:00 έως τις 14:00.

Επίσης, συμμετοχές θα γίνονται δεκτές και την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 από τις 09:00 έως τις 10:30 στο σημείο εκκίνησης.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook