Χανιά | Τέρμα οι υποψηφιότητες για τον Σκουλάκη | Ευχαρίστησε υπαλλήλους και συνεργάτες

χανιά-τέρμα-οι-υποψηφιότητες-για-τον-σ-166248

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ απερχόμενος δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης αποσύρεται από την ενεργό πολιτική δράση καθώς όπως έκανε γνωστό κατά τη διάρκεια αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης στο δημαρχείο Χανίων δεν θα διεκδικήσει ξανά ούτε το δήμο Χανίων ούτε θα επιχειρήσει να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή , θα είναι όμως παρόν στα τοπικά πράγματα του τόπου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης ο κ. Σκουλάκης μιλώντας στους εργαζόμενους του δήμου, αναφέρθηκε στο έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής, σημειώνοντας πως «μετά τις τεράστιες προσπάθειες όλων μας ο δήμος Χανίων είναι ένας απόλυτα υγιής δήμος και από τους υγιέστερους της χώρας.»

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπεσήμανε πως η δημοτική αρχή αλλά και ο ίδιος προσωπικά έδωσαν δείγματα γραφής της δημοκρατικής τους ευαισθησίας, τονίζοντας πως η πόρτα του δημάρχου ήταν πάντοτε ανοιχτή για όλους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕίπε ο κ. Σκουλάκης πως ναι μεν δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος αλλά θα είναι παρών στα τοπικά πράγματα.

Κλείνοντας την σύντομη ομιλά του ο απερχόμενος δήμαρχος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους υπαλλήλους του δήμου για τη συνεργασία που είχαν τα τελευταία 3,5 χρόνια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπό την πλευρά των εργαζομένων η πρόεδρος του σωματείου των υπαλλήλων του δήμου Χανίων κα Αθηνά Γιαννουλάκη είπε αφού ευχαρίστησε τον κ. Σκουλάκη για τη συνεργασία που είχε με τους εργαζόμενους πως η πόρτα του απερχόμενου δημάρχου ήταν πάντοτε ανοιχτή και ο ίδιος τους στήριξε με όσο μπορούσε σε δύσκολες περιόδους.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook