Χανιά | Τελευταίες εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο: «10 βήματα για επιτυχημένη ζωή»

χανιά-τελευταίες-εγγραφές-στο-ανοιχτ-168767

giaepitiximenizoiΣυνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης, τμήμα Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός τίτλος της θεματολογίας των μαθημάτων του Α΄κύκλου της διδακτικής περιόδου 2014-15 είναι: «10 μαθήματα-βήματα για επιτυχημένη ζωή».

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως να είναι ο εαυτός τους, να τον αγαπήσουν και να τον εμπιστευτούν. Θα ανακαλύψουν ότι είναι δυνατότεροι από ότι νομίζουν, θα μάθουν να μην φοβούνται την μοναξιά και τον θάνατο και πως να ζουν την ζωή τους στο έπαρκο κάθε ημέρα, χωρίς αναβολές για το μέλλον, γιατί ζωή είναι μόνο μία!

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 29/9/2014 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα ώρες 17:00 έως 20:00.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ, (ειδική προσφορά για ΑΜΕΑ , ανέργους, πολύτεκνους και για ομάδες 5 ατόμων και άνω: 50 ευρώ).

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας (θέσεις συγκεκριμένες), κάνοντας κλικ εδώ.

Πληροφορίες: www.alp.edu.gr & στο τηλ: 6936492842.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook