Χανιά | ‘Τερμάτισε’ τα μαθηματικά συγκέντρωσε 19.240 μόρια και πάει Ιατρική!

χανιά-τερμάτισε-τα-μαθηματικά-συγκ-154602

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε βαθμό 19.9 στα Μαθηματικά και 19,7 στη Βιολογία Κατεύθυνσης, η Δωροθέα Σταθάκη, συγκέντρωσε 19.240 μόρια και το μόνο που έχει ν’ αποφασίσει είναι το εάν θα επιλέξει το Ηράκλειο ή την Αθήνα για τις σπουδές της στην Ιατρική σχολή!

«Η απόφαση που έχω πάρει είναι ότι μια ζωή θα διαβάζω» λέει…  αλλά δεν χαλιέται! Ξέρει ότι η Ιατρική θέλει πολύ μελέτη, μεγάλη αφοσίωση και ‘γερό στομάχι’: «Ελπίζω να είναι απλά αυτό που θέλω να κάνω» , απαντά στην ερώτηση τι περιμένει απ’ τη σχολή.

Η χρονιά που πέρασε ήταν εξαντλητική αλλά τελικά η γεύση που αφήνει, γλυκιά. «Δυσκολεύτηκα, κουράστηκα αλλά σίγουρα δεν το μετάνιωσα. Όλα καλά. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν», λέει και στέκεται ιδιαίτερα στην βοήθεια που είχε από το περιβάλλον της, την οικογένεια, τους φίλους και τους καθηγητές της.

«Να κοιμούνται ακόμα και όρθιοι»

Της ζητάμε μια «συμβουλή» για τα παιδιά που τώρα μπαίνουν τρίτη: «Θέλει πείσμα, αντοχές και πολύ διάβασμα αλλά δεν είναι τόσο τρομερό όσο φαίνεται. Αρκεί να το αντιμετωπίσεις από την αρχή με σύνεση και σοβαρότητα» απαντά και συνιστά σωστή κατανομή του χρόνου και  ξεκούραση με κάθε ευκαιρία. «Ακόμα και όρθιοι αν μπορούν να κοιμούνται, όταν βρίσκουν λίγο χρόνο!» λέει χαρακτηριστικά.

zarpa.gr

One thought on “Χανιά | ‘Τερμάτισε’ τα μαθηματικά συγκέντρωσε 19.240 μόρια και πάει Ιατρική!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook