Χανιά | Την Παρασκευή ορκίζεται ο Βάμβουκας – To πρόγραμμα για όλους τους Δήμους του νομού

χανιά-την-παρασκευή-ορκίζεται-ο-βάμβο-162862

vamvoukas1Εβδομάδα διαδοχής στους Δήμους όλης της χώρας, με τους νέους δημάρχους και εκλεγμένους συμβούλους να ορκίζονται, ενόψει της ανάληψης καθηκόντων που θα γίνει επίσημα από 1η Σεπτεμβρίου.

Στον Δήμο Χανίων, η τελετή της ορκωμοσίας θα γίνει την Παρασκευή 29 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση στο δημοτικό κατάστημα Χανίων ενώ δεν αποκλείεται, στο πλαίσιο της ίδιας συνεδρίασης να ανακοινωθούν και τα ονόματα των εκλεγμένων που θα τοποθετηθούν σε «θέσεις – κλειδιά» για την διοίκηση του Δήμου.

Οι άλλοι Δήμοι

Μία μέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 28 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής Αποκορώνου με δήμαρχο τον Χαράλαμπο Κουκιανάκη σε δημόσια συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 11:30 το πρωί. Την ίδια μέρα στις 11 το πρωί, θα γίνει και ορκωμοσία του Παύλου Πολάκη και του νέου δημοτικού συμβουλίου στα Σφακιά, ενώ στον Πλατανιά, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα. 

Υπενθυμίζουμε ότι εχθές Δευτέρα, ορκίστηκαν ο νέος Δήμαρχος Θοδωρής Σταθάκης στην Κίσσαμο και Αντώνης Περράκης στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook