Χανιά | Το ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου

χανιά-το-ετήσιο-πρόγραμμα-τουριστική-102946

CHANIA TOURISMOSΜε θέμα το «ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής» συνεδριάζει αύριο το μεσημέρι στις 2, η επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Χανίων. Η συνεδρίαση αυτή, έρχεται σε συνέχεια διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη,  στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων και ειδικότερα της Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου, Γεωργίας Σαρικάκη – Αποστολάκη, και της ειδικής συνεργάτιδας του Δημάρχου Χανίων, Ελπίδας Τσιτσιρίδη.

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Δήμων Αποκορώνου, Καντάνου – Σελίνου, Κισάμου, Πλατανιά, o Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος σε θέματα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Προγραμματισμού, Γιάννης Μαράκης, καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χανίων, Δημήτρης Μιχελογιάννης, εξετάστηκε η ανάπτυξη συνεργασιών στον τομέα του τουρισμού, με στόχο την επίτευξη οικονομιών κλίμακας, την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος και την προώθηση των προγραμμάτων τουριστικής προβολής για ολόκληρο τον Νομό Χανίων.

Σε δήλωση της η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χανίων, Γεωργία Σαρικάκη – Αποστολάκη, επισημαίνει “η συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού στον τομέα του τουρισμού, πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, καθώς όλοι αντιμετωπίζουμε τον τουρισμό ως σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης και τόνωσης της οικονομίας του τόπου μας”. Η κα. Σαρικάκη, ελπίζοντας σε μία καρποφόρα σε βάθος χρόνου διαδημοτική συνεργασία σε επίπεδο Νομού, θέλησε να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη για την ανταπόκριση.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook