Χανιά | Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης | Photos

χανιά-το-πρόγραμμα-του-συριζα-παρουσί-195263

lafazanis_coverΜήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και των δυνάμεων της Αριστεράς, έστειλε από τα Χανιά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Θα νικήσουμε. Γιατί έχουμε πρόγραμμα, έχουμε όραμα και έχουμε μια εντολή, η οποία λέει ‘λαϊκή ενότητα’ όλων των αριστερών, προοδευτικών δυνάμεων», είπε στους παρευρισκόμενος που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ΕΒΕΧ και το φουαγιέ, απ’ όπου άκουγαν από τα μεγάφωνα την ομιλία.

lafazanis1

 

«Ο Σαμαράς δείχνει τη φάκα αλλά κρύβει το τυρί»

είπε ο κ. Λαφαζάνης, εκτιμώντας ότι «νέο μνημόνιο θα εμφανιστεί κάτω από την γραμμή στήριξης». Όμως, όπως τόνισε, «πρόεδρος Δημοκρατίας απ’ αυτήν τη Βουλή, δεν βγαίνει στον αιώνα τον άπαντα. Ο κ. Σαμαράς κατέφυγε σε έναν ελιγμό πανικού και αδιεξόδου. Δεν πείθει όμως. Η χώρα οδεύει ταχύτατα σε εκλογές, τις οποίες έχει ανάγκη ο τόπος μας και ο λαός μας. Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα προοδευτική πορεία, χωρίς τρόικα και χωρίς μνημόνια. Μια πορεία ανασυγκρότησης, παραγωγικής προοπτικής. Μια νέα προοδευτική πορεία με σοσιαλιστικό ορίζοντα. Αυτό είναι το αίτημα των καιρών, αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα, ώστε να γίνει η χώρα από πειραματόζωο, σε ένα θετικό πείραμα»

Στην ομιλία του, ο κ. Λαφαζάνης, επανέλαβε τις θέσεις του κόμματος για εθνικοποίηηση  και κοινωνικοποίηση των τραπεζών,  αποδέσμευση από το μνημόνιο και αποκατάσταση μισθών και συντάξεων.

lafazanis

Γέμισε το ΕΒΕΧ

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ΕΒΕΧ όπου ξεκίνησε λίγο μετά τις 8, η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας και Σφακίων, Παύλος Πολάκης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων με την «Ριζοσπαστική Συνεργασία» Γιώργος Αγοραστάκης, ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Πολιτών» Γιάννης Σαρρής και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μηνάς Βουλγαρίδης και Μπάμπης Κουρούσης.

lafazanis6 lafazanis4 lafazanis3 lafazanis

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook