Chania Rock Festival | Το κορυφαίο μουσικό φεστιβάλ στο Παλιό Λιμάνι

chania-rock-festival-το-κορυφαίο-μουσικό-φεστιβάλ-στο-160755

rockfestival coverΤο κορυφαίο μουσικό φεστιβάλ της Κρήτης και ένα από τα μεγαλύτερα και συνεπεστέρα της Ελλάδας πλησιάζει.

Με αδιάκοπη παρουσία τα τελευταία χρόνια το Chania Rock Festival φέρνει στη Κρήτη μεγάλα ονόματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Φέτος το Chania Rock Festival μεγαλώνει και επεκτείνεται. Γίνεται τριήμερο και στεγάζει μουσικούς από πολλά ιδιώματα φαινομενικά ασύνδετα αλλά με συνδετικό κρίκο τη ροκ νοοτροπία όλων των γκρουπ και καλλιτεχνών.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον προμαχώνα San Salvatore στο Παλιό Λιμάνι Χανίων, από την Πέμπτη 7 έως και το Σάββατο 9 Αυγούστου, σε μια μαγευτική υπερυψωμένη τοποθεσία, απ όπου φαίνεται όλη η Παλιά Πόλη, και είναι στα πλαίσια των παραπλεύρων εκδηλώσεων για τον Αγροτικό Αύγουστο 2014.

Πέμπτη 7 Αύγουστου

Την πρώτη μέρα του Chania Rock Festival 2014 θα εμφανιστεί ο Γιάννης Αγγελάκας ο όποιος θα μας παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές της τεράστιας δισκογραφίας του, πρόσφατης και μη. Αυτό σημαίνει ότι τα αγαπημένα μας κομμάτια από τις Τρύπες μέχρι το τελευταίο του δίσκο Η Γελαστή Ανηφόρα θα ακουστούν τη πρώτη μέρα του φεστιβάλ.

Μαζί του οι πατρινοί GO που θα μας ταξιδέψουν με το ρυθμικό blues/rock τους καθώς και οι Χανιώτες Almost Sober.

Ώρα έναρξης 19:00

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00

Είσοδος 12 Ευρώ προπώληση – 15 Ευρώ στην πόρτα.

Εισιτήριο διημέρου Πέμπτης 7 Αύγουστου και Παρασκευής 8 Αύγουστου 20 Ευρώ (μόνο προπώληση)

Παρασκευή 8 Αύγουστου

Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ θα ροκάρουμε παραδοσιακά με τη λύρα του αγαπημένου Ψαραντώνη. Μαζί του θα είναι ο Ψαρογιώργης και ο Γιάννης Παπατζανής.

Εκτός του Ψαραντώνη, φιλοξενούμε ένα απ τα πιο δυνατά ροκ ονόματα φέτος στην Ελλάδα. Οι Villagers Of Ioannina City μας έρχονται κατευθείαν από τα Ιωάννινα και ξεχωρίζουν για το πάντρεμα ηπειρώτικων σκοπών και αγαπημένων παραδοσιακών τραγουδιών με σύγχρονο ψυχεδελικό groovy rock. Μη τους χάσετε! Τέλος τη τριάδα κλείνει το νέο χανιώτικο σύνολο Μαρσύας.

Ώρα έναρξης 19:00

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00

Είσοδος 12 Ευρώ προπώληση – 15 Ευρώ στην πόρτα.

Εισιτήριο διημέρου Πέμπτης 7 Αύγουστου και Παρασκευής 8 Αύγουστου 20 Ευρώ (μόνο προπώληση)

Σάββατο 9 Αύγουστου

Το Σάββατο το φεστιβάλ παίρνει φωτιά με την πιο δυνατή του μέρα. Από το stage του C.R.F. θα παρελάσουν οι Χανιώτες punk rockers Core the band, οι ηρακλειώτες stoner rockers Forsaken Memoriam, οι thrashers Chronosphere απo την Αθήνα και όσο σκοτεινιάζει το πρόγραμμα δυναμώνει με τους international Αθηναίους Battleroar (στα φωνητικά ο Gerri P. Mutts των Sacred Steel), με νέο καταπληκτικό δίσκο στις αποσκευές τους.

Αμέσως μετά σειρά έχει ο Blaze Bayley, ο πρώην τραγουδιστής των θρυλικών Iron Maiden, ο όποιος θα μας κρατήσει παρέα με κομμάτια απ τη προσωπική του δισκογραφία και βεβαία με αγαπημένα κομμάτια από τη θητεία του στους Iron Maiden. Η βραδιά θα κλείσει με τους Destruction, ένα απ τα μεγαλύτερα ονόματα στη thrash μουσική σκηνή, μια μπάντα που έθεσε τα όρια του ιδιώματος. Οι Destruction κατευθείαν από τη Γερμάνια, θα rock-άρουν τα Χανιά, στη πιο δυνατή μέρα από τη δημιουργία του Chania Rock Festival.

Ώρα έναρξης 18:00

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00

Είσοδος 20 Ευρώ προπώληση – 25 Ευρώ στην πόρτα.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook