Χανιά | Υποβολή αιτήσεων για τα χρηματικά βοηθήματα σε πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον ΟΓΑ

χανιά-υποβολή-αιτήσεων-για-τα-χρηματι-186186

dimos kissamouΑπό το Δήμο Κισσάμου γνωστοποιείται ότι ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε 450 πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον ΟΓΑ. Στις πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες θα καταβληθεί από τον ΟΓΑ χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ και θα τους δοθεί τιμητικός έπαινος.

Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε όλους τους νομούς της χώρας και οι αιτήσεις γίνονται σε οποιοδήποτε ΚΕΠ έως και την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου.

Για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων του ΟΓΑ σε πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες, οι δικαιούχοι θα πρέπει:

Να είναι οι πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον Κλάδο Κύριας Ασφάλισης Αγροτών του ΟΓΑ και να έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης.

Να έχουν, κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, γεννήσει τουλάχιστον 4 τέκνα, άγαμα, έμμεσα ασφαλισμένα στον ΟΓΑ, ηλικίας μέχρι 18 ετών ή μέχρι 24 ετών, εφόσον σπουδάζουν στην Ελλάδα σε δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα ή ανίκανα για εργασία σε ποσοστό 67% και άνω, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Να είναι κάτοχοι βιβλιαρίων υγείας ΟΓΑ σε ισχύ κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τα αναγκαία δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους ανταποκριτές του ΟΓΑ ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr).

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook