Χανιά | Όταν η ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ συνάντησε τα F-15E Strike Eagle στη Σούδα | Photos

χανιά-όταν-η-αναχαιτιση-συνάντησε-τα-f-15e-139416

anax6Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ  παρευρέθηκε στο Media Day που διοργάνωσαν η Πολεμική Αεροπορία και το αεροπορικό απόσπασμα της 494FS/48FW με αεροσκάφη F-15E Strike Eagle στην ΑΒ Σούδας στα πλαίσια συνεκπαίδευσης μεταξύ ΠΑ και USAFE.

anax 1Τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις αποπροσγειώσεις των αμερικάνικων και ελληνικών αεροσκαφών και να συνομιλήσουν με τα πληρώματα των Strike Eagle γνωρίζοντας από κοντά ένα θρυλικό αεροσκάφος. Ο Σύλλογος δώρισε στον Μοίραρχο της 494FS LtCol Principi Philip ένα ομολογουμένως πρωτότυπο αναμνηστικό με θέμα τους Πάνθηρες της 494FS.

anax2Τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις αποπροσγειώσεις των αμερικάνικων και ελληνικών αεροσκαφών και να συνομιλήσουν με τα πληρώματα των Strike Eagle γνωρίζοντας από κοντά ένα θρυλικό αεροσκάφος.

anax3Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά, τον εκπρόσωπο τύπου ΓΕΑ Σμήναρχο (Ι) Αλέξανδρο Μαρίνο, τον Διοικητή της 115ΠΜ Σμήναρχο (Ι) Ιωάννη Γκοντικούλη, τον υπεύθυνο δημοσίων Σχέσεων της 115ΠΜ Ανθυποσμηναγό (ΤΤΗ) Βασίλειο Οικονομόπουλο, τον Αεροπορικό Ακόλουθο Col. Adam B. Kavlick, τον Διοικητή της 494FS LtCol Philip Principi και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της 48FW/RAF Lakenheath Cpt Grabowski Emily για την ταχύτατη και θετική διεκπεραίωση του αιτήματός μας να είμαστε παρόντες στην Media Day στην ΑΒ Σούδας.

anax4anax5

 

 

Πηγή: defenceline.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook