Χανιά | 179 ζωές σώθηκαν από τους ναυαγοσώστες αυτό το καλοκαίρι

χανιά-179-ζωές-σώθηκαν-από-τους-ναυαγοσώ-178251

ÍÁÕÐËÉÏ-ÏÉ ÁÈÇÍÁÉÏÉ ÃÅÌÉÓÁÍ ÔÉÓ ÐÁÑÁËÉÅÓ ÔÇÓ ÁÑÃÏËÉÄÁÓ.ÓÔÇ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ Ç ÐÁÑÁËÉÁ ÊÁÑÁÈÙÍÁ  ÓÔÏ ÍÁÕÐËÉÏ.(EUROKINISSI-ÂÁÓÉËÇÓ ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ)Εκατόν εβδομήντα εννιά (179) ανθρώπινες ζωές διέσωσαν οι ναυαγοσώστες στις παράλιες των Χανίων, κατά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, αποδεικνύοντας έτσι την αναγκαιότητα ύπαρξής τους στις παραλίες.

Συγκεκριμένα, όπως λέει στο zarpa. gr ο υπεύθυνος των ναυαγοσωστών του Δήμου Χανίων, Παύλος Λυτινάκης, στις παραλίες του δήμου των Χανίων 25 ναυαγοσώστες, πραγματοποίησαν 96 διασώσεις από την ημέρα που τοποθετήθηκαν στους πύργους μέχρι και τη λήξη της καλοκαιρινής περιόδου. Δηλαδή σώθηκαν 96 άνθρωποι που κινδύνευαν να πνιγούν.

Το έργο των ναυαγοσωστών ήταν ανάλογο και στις παραλίες του Δήμου Πλατανιά και Κισάμου.

Όπως τονίζει στο zarpa. gr ο υπεύθυνος των ναυαγοσωστών στις παραλίες του δήμου Πλατανιά, Αρτέμης Χελιουδάκης έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, διότι σώθηκαν 58 ανθρώπινες ζωές με μόλις 12 ναυαγοσώστες.

Και στον δήμο Κισάμου τέλος όπου είναι υπεύθυνος ο κ. Χελιουδάκης, με μικρό αριθμό ναυαγοσωστών- μόλις 6– πραγματοποιήθηκαν 25 διασώσεις.

Να σημειώσουμε πως οι αριθμοί και μόνο αποδεικνύουν πόσο ζωτικής σημασίας είναι η παρουσία των ναυαγοσωστών στις παραλίες των Χανίων, που σε αρκετές περιπτώσεις έθεσαν σε κίνδυνο ακόμα και τη δική τους ζωή για να σώσουν έναν συνάνθρωπο μας που κινδύνευε στη θάλασσα.

 

zarpa. gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook