Χριστουγεννιάτικη φρίκη: Ζευγάρι αλληλομαχαιρώθηκε μπροστά στα παιδιά του!

χριστουγεννιάτικη-φρίκη-ζευγάρι-αλλ-194010

ImageHandlerΈνας άντρας ηλικίας 44 ετών και μια 29χρονη γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους στην κωμόπολη της Ιρλανδίας Κίλντισαρτ. Το ζευγάρι αλληλομαχαιρώθηκε, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ενώ μάρτυρες του αποτρόπαιου συμβάντος ήταν και τα δυο παιδιά τους, ηλικίας 3 και 5 ετών.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική, βρίσκονταν στη συγκεκριμένη γειτονιά, για να αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό φωτιάς, σε κατάστημα, όταν ξαφνικά μια αιμόφυρτη γυναίκα, βγήκε από μια κοντινή πολυκατοικία και κατέρρευσε μπροστά στην είσοδο. Αμέσως έσπευσαν σε βοήθεια οι αστυνομικοί, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο. Παρά όμως τις προσπάθειες όλων, η γυναίκα, που είχε υποστεί χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο στέρνο και το λαιμό της, εξέπνευσε στο σημείο όπου είχε νωρίτερα χάσει τις αισθήσεις της.

Deaths-Kildysart-1Το δράμα όμως, δεν τελείωνε εκεί. Οι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο, άκουσαν το κλάμα ενός παιδιού από κάποιο κοντινό σπίτι και έτρεξαν αμέσως να ερευνήσουν. Ανακάλυψαν το σώμα ενός άντρα, και δεν κατάφεραν να τον σώσουν παρά την προσπάθειά τους να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Οι γείτονες που είχαν κατέβει στο δρόμο να δουν τι συνέβαινε, αρχικά με τη φωτιά, έβλεπαν έντρομοι, αυτά που εκτυλίσσονταν στα μάτια τους, και τα αρνητικά συναισθήματα τους κατέκλυσαν, όταν είδαν την αστυνομία να κατεβάζει από το διαμέρισμα τα δυο παιδιά, ηλικίας τριών και πέντε ετών, τυλιγμένα σε κουβέρτες και ευτυχώς σώα…

Co-Clare4Αργότερα η αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν ψάχνουν για κάποιον τρίτο εμπλεκόμενο, καθώς τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για καυγά μεταξύ του ζευγαριού, που ξέφυγε πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό. Παρ’ όλα αυτά εκδόθηκε ανακοίνωση που καλεί οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης, να τηλεφωνήσει με το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook