Χυδαία φραστική επίθεση Ρώσου πολιτικού σε έγκυο δημοσιογράφο | Ζήτησε να τη βιάσουν | Video

χυδαία-φραστική-επίθεση-ρώσου-πολιτι-140035

Τεράστιο σκάνδαλο έχει προκληθεί στη Ρωσία έπειτα από τη χυδαία φραστική επίθεση ενός Ρώσου πολιτικού σε έγκυο δημοσιογράφο, καθώς ενοχλήθηκε από την ερώτησή της. Ο άνδρας δεν δίστασε να προτρέψει τους βοηθούς του να τη βιάσουν, ενώ η γυναίκα βρέθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από την ταραχή που έζησε.

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, γνωστός στη Ρωσία για τα έξαλλα ξεσπάσματά του, έδινε συνέντευξη Τύπου όταν η δημοσιογράφος Στέλλα Ντουμποβίτσκαγια του έκανε μία ερώτηση σχετικά με το αν η Μόσχα προγραμματίζει «απάντηση» στην απόφαση της Ουκρανίας να απαγορεύσει την είσοδο Ρώσων ανδρών στη χώρα.

Ακολούθησε ένα ντελίριο από τον Ζιρινόφσκι, που πλησίασε τους δημοσιογράφους και άρχισε να φωνάζει εναντίον τους, ενώ σύμφωνα με το RT, ζήτησε από τους βοηθούς του να βιάσουν τη ρεπόρτερ. Οταν μία συνάδελφός της έσπευσε να την υπερασπιστεί, ο Ζιρινόφσκι την αποκάλεσε ομοφυλόφιλη, ενώ στους δημοσιογράφους που του φώναζαν ότι η Ντουμποβίτσκαγια είναι έξι μηνών έγκυος ο πολιτικός στράφηκε προς τη γυναίκα και της φώναξε: «Δεν θα έπρεπε να δουλεύεις. Χρειαζόμαστε υγιείς ανθρώπους. Οι έγκυες δεν θα πρέπει να δουλεύουν. Να καθίσεις σπίτι και να φροντίσεις το παιδί σου, κατάλαβες;».

Αργότερα ο Ζιρινόφσκι απολογήθηκε δημόσια, αλλά το ζήτημα δεν θα κλείσει τόσο εύκολα, καθώς ήδη το περιστατικό εξετάζεται από την αρμόδια επιτροπή της βουλής. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ντουμποβίτσκαγια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς κρίθηκε πως πρέπει να παρακολουθείτε λόγω της κατάστασής της, ενώ το Russian Today στο οποίο εργάζεται εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά εναντίον του πολιτικού.

russian

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook