Ψηφίζουν για τη νέα Βουλή και οι Χανιώτες

ψηφίζουν-για-τη-νέα-βουλή-και-οι-χανιώτ-206995

voulgarakis-psifosΟμαλά εξελίσσεται από τις 7 το πρωί, η εκλογική διαδικασία και στα 321 εκλογικά τμήματα του Νομού Χανίων, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων.

Ο κ. Βουλγαράκης,ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί στην Αγυιά και κάλεσε τους πολίτες με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να αντιμετωπίσουν το αποτέλεσμα το βράδυ, εκφράζοντας, παράλληλα, την ελπίδα, «η  η όποια κυβέρνηση σχηματιστεί μεθαύριο να φέρει μαι καλή προοπτική και για την Αυτοδιοίκηση»

Εξαφανισμένες οι εφορευτικές

Με ένα ή και… κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής καλούνται να δουλέψουν δικαστικοί αντιπρόσωποι και γραμματείς σε πολλά εκλογικά τμήματα, όπως συμβαίνει τα τελευταία 15 χρόνια. Με… τα ονόματα «στο χέρι» είναι οι δικαστικοί, περιμένοντας να «επιστρατεύσουν» όποιο μέλος της εφορευτικής εμφανιστεί έστω και για να ψηφίσει.

Με Super Puma στην Αγ. Ρουμέλη

Με μία ώρα καθυστέρηση διεξάγεται η ψηφοφορία στην Αγ. Ρουμέλη, μετά την μεταφορά της δικαστικού και του αστυνομικού με Super Puma (ΕΔΩ). Ωστόσο, δεν αναμένεται μεγάλη συμμετοχή καθώς ο μοναδικός για σήμερα τρόπος πρόσβασης είναι το ορειβατικό μονοπάτι  Ε4 λόγω των ισχυρών ανέμων που δεν επιτρέπουν στο καραβάκι να πλησιάσει.

Κίνηση στους δρόμους

Αυξημένη είναι και η κίνηση στους επαρχιακούς δρόμους και στην εθνική οδό του νομού Χανίων, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στο χωριό.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook