O καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου

o-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-30-οκτω-172896

kairos5Νεφώσεις, με βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα κατά περιόδους στο Αιγαίο και στο Ιόνιο, σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα στα βορειοδυτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 22 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 12 έως 18 στο Βόρειο Αιγαίο και από 15 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Πέμπτη 30/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 30/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο σήμερα Πέμπτη 30/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook